Monkey Town Apeldoorn

Het leukste uitje bij jou in de buurt!

Visual

Monkey Town Apeldoorn is altijd 7 dagen in de week open en is een super leuk indoor speelparadijs en beschikt over ruim 2000 m2 speelplezier.

 

Veilig Samen Spelen bij Monkey Town Apeldoorn is weer mogelijk vanaf 1 juni 12:00 uur!

 

Goed nieuws voor alle Monkey Town fans: Vanaf 1 juni om 12:00 uur opent Monkey Town Apeldoorn de deuren weer! We werken vanaf 1 juli in twee tijdsblokken zodat meer kinderen op een dag kunnen spelen. 

De beschikbare toegangscapaciteit bij Monkey Town is lager dan vóór COVID-19. Toch vinden wij het belangrijk om onze gasten een plaats te bieden voor een betaalbaar uitje dicht bij huis na deze moeilijke periode. Om de bezoekerscapaciteit te reguleren en om teleurstellingen te voorkomen vragen wij onze gasten om de komende tijd vooraf een plaats te reserveren. Lees hier meer over op deze pagina.

Reserveren is verplicht online http://monkeytown-apeldoorn.planplanfeestje.nl/reserveer/?ID=11 Voor losse kaartjes en kinderfeestjes!

 

Kinderen kunnen bij ons klimmen, klauteren, door tunnels kruipen, glijden van diverse glijbanen, spelen met super Lego, ravotten in de ballenbak, springen op trampolines en voetballen of basketballen in de extra grote voetbalkooi. Verder hebben we een junglepad om doorheen te klimmen en een super hoge glijbaan om vanaf te glijden!

 

Voor de allerkleinsten is er een grote peuterhoek, die speciaal ook voor de ouders extra overzichtelijk is ingericht.

Kom ook klimmen bij ons op onze klimwand of op de Fun Climb wanden van 7 meter hoog. Of naar beneden springen van een 5 meter hoog platform. Fun Climb is leuk, uitdagend en fun!!

 Fun ClimbKIDS JUNGLE ESCAPEROOM!! (klik op link "Jungle Kids Escape room" of bel of mail ons om te reserveren)

 

De begeleiding is gratis (maar wel verplicht) en kan bij ons genieten van heerlijke verse bonenkoffie, fijne stoelen en GRATIS WiFi. Onze keuken zorgt uiteraard voor de innerlijke mens!

Monkey Town Apeldoorn staat voor: lokaal & betaalbaar voor iedereen! Daarnaast zijn veiligheid, hygiene en beleving voor jong en oud zeer belangrijk voor ons. Kijk voor foto en video impressie hier: Foto's Video's!

Heeft u nog vragen over ons klik hier of neem telefonisch/mail contact met ons op!

Vier je kinderfeestje bij ons! Klik in de kolom links op de link voor onze leuke feestjes!

Graag tot ziens!

Visual

Gratis entree en wifi

Zonder volwassen (18+) begeleiding kunnen kinderen niet komen spelen. Vanaf 18 jaar is de entree dan ook gratis. En bij Monkey Town kunt u met gratis WIFI goed online of lekker een magazine lezen, die bij ons in de leesrekken liggen. Terwijl u een kopje koffie of iets anders drinkt!

Visual

Speciaal peutertarief

Voor kinderen van 1 t/m 3 jaar van maandag t/m vrijdagochtend voor 11.30 uur binnenkomen geldt een entreeprijs van € 4,95. Niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen.

Oudere kinderen zijn dan natuurlijk ook welkom. U mag zo lang blijven als u wilt. Tijdens vakanties en feestdagen vervalt het peutertarief.Belangrijke informatie

  • Ter bescherming van u en uw kinderen is het dragen van sokken verplicht tijdens het spelen, ook bij warm weer.
  • Het meenemen en nuttigen van eigen eet- en drinkwaren is niet toegestaan. 
  • Het personeel van Monkey Town is gemachtigd de inhoud van meegebrachte tassen in te zien.
  • Pinbetaling heeft onze voorkeur, extra geld opnemen is beperkt mogelijk.
  • Bij extreem warm weer kunnen onze openingstijden afwijken. We houden u op de hoogte via ons Facebook pagina of u kunt ons bellen op 055-2033033.
  • Wij zijn altijd open voor gereserveerde kinderfeestjes of andere arrangementen.

Route naar Monkey Town Apeldoorn

Vier je kinderfeestje bij Monkey Town

Je kinderfeestje kun je hier superleuk vieren met je vriendjes en vriendinnetjes en de ouders die doen toch lekker stiekem ook mee. Klik in het menu bij Kinderfeestjes, Fun Climb of Kids Jungle Escaperoom voor mogelijkheden!

Of op de link hieronder.

Reserveer uw kinderfeestje nu.

 

 

Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration