Monkey Town Uitgeest

Het speelparadijs met de Luna-Loop attractie, Kids Escaperoom en de Monkey Town Grand Prix

 

 

Monkey Town Uitgeest is OPEN!

 

Met ingang van 1 juli j.l. hanteren wij, conform de richtlijnen van de landelijke overheid de versoepelingen op het gebied van het aantal toegestane bezoekers, en kunnen wij met in achtneming van de 1,5 meter afstand weer meer mensen ontvangen. Wij werken dan ook vanaf deze datum met 2 bloktijden:

  • blok 1 vanaf 9:00 uur tot 13:15 uur
  • blok 2 vanaf 13:45 uur tot 18:00 uur
  • Het gaat om "vanaf tijden", dus later binnen komen in het door u gereserveerde blok is altijd mogelijk, eerder echter niet

Vooraf reserveren is daarbij echter een door de overheid verplichte voorwaarde. Wij vragen om jullie begrip en hopen dat we snel weer terug kunnen naar de oude situatie!

Let op; De 50 beschikbare tafels bevinden zich zowel in de Luna-loop hal als in de grote zaal (ook op de entresol) en zullen naar gelang de drukte wel dan niet bezet zijn. Het is niet mogelijk tafels te reserveren. Ook is het niet toegestaan de tafel- en stoelopstelling te veranderen daar wij de 1,5 meter afstand dan niet meer kunnen garanderen of handhaven.

Gedurende de regionale school-zomervakantie is het peutertarief niet geldig, uiteraard kun je wel gebruik maken van de voordelige 10-rittenkaart. 

Klik hieronder op de oranje button om een gratis account aan te maken en te reserveren. Tijdens het registratieproces ontvangt u een bevestigings e-mail. Let op dat deze wellicht in uw box voor ongewenste mail terecht kan komen.

 

Reserveer nu


Belangrijke informatie

  • Ter bescherming van u en uw kinderen is het dragen van sokken verplicht tijdens het spelen, ook bij warm weer.
  • Het meenemen en nuttigen van eigen eet- en drinkwaren is niet toegestaan, in Monkey Town is voldoende en gevarieerd eten en drinken verkrijgbaar.
  • Het personeel van Monkey Town is gemachtigd de inhoud van meegebrachte tassen in te zien.
  • Pinbetaling heeft onze voorkeur, beperkt extra geld opnemen is ook mogelijk.
  • Bij hoge temperaturen is het mogelijk dat wij eerder sluiten. Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij u van tevoren te bellen naar de vestiging Uitgeest.
  • Wij zijn altijd open voor gereserveerde kinderfeestjes of andere arrangementen.

Indien het érg warm weer is, graag eerst even bellen of we geopend zijn!
We vermelden deze informatie dan ook die dag op de site.

Sokken zijn verplicht

I.v.m. de veiligheid én hygiene is het verplicht tijdens het spelen sokken aan te hebben! Heb je geen sokken mee, dan kan je deze kopen bij de entree.

Route naar Monkey Town Uitgeest

Neem contact met ons op

Monkey Town Uitgeest is van maandag t/m zondag geopend! We zijn dan ook per telefoon of mail te bereiken. Bij grote drukte kan het zijn dat wij niet opnemen. Dan kunt u ons het beste een e-mail sturen of contacteren via social media.

Tel: 0251-316803
E-mail: uitgeest@monkeytown.eu

KvK; 65299558

Vier je kinderfeestje bij Monkey Town

Visual

Binnen Monkey Town Nederland is Uitgeest de enige vestiging met Monkey Town Grand Prix, een Luna-Loop en een Kids Jungle Escape Room. Kortom, alles is er om een uniek feest te vieren. Voor de ouders zijn er comfortabele stoelen en heerlijke verse koffie. 

Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration